Rødbededeller, drømmekage og friske appelsiner

Veganeraftnerne på Værestedet Paraplyen er kommet i faste rammer i form af tre teams, der indenbyrdes aftaler hvad de vil byde på. Således også det team der stod i spidsen for traktementet den 27. februar: Sofie Buch, Line Jacobsen og Andrine Elle som lavede lækre rødbedefrikadeller, hummus, salat, hjemmelavet mayonnaise og ovnkartofler. De blev suppleret af Lisbeth Frandsen der sørgede for en lækker vegansk drømmekage (se opskrifter nederst)

Som en lille ekstra krølle havde Aiah Noack fra Naturplanteskolen leveret helt friske økologiske appelsiner fra Valencia i Spanien. Normalpris 6 kr/Stk.

Næste gang vil være onsdag den 27. marts kl. 18.00. Her vil der efter middagen være besøg af Irene Lundberg Larsen, der gennem flere år har arbejdet med spirer i sin kost. Se mere om hendes virksomhed her.

Ønsker man at deltage skal man senest den 25. marts kl. 12 have tilmeldt sig til kai@mec-ht.dk. Det koster 40 kr at deltage. Pengene betales ved ankomsten.

Andrine Elle præsenterede maden.