Hjælp hjemme i parcelhushaven

I MEC formidler vi nu 3 typer besøg med hortonom og havekonsulent Aiah (Linda) Noack: 

Giftfri have (300 kr)

Nye naturlige måder at styre og forstå din have på vedr. utøj og ukrudt. 

Vi tager sammen pulsen på din haves “inviterede gæster”  og ser på måder at indrette haven på, så de bliver så usynlige som muligt uden at der bruges kemi. Vi “danser” med sneglene og lusene, da de udgør en helhed med andre af havens beboere. Én havevandring.

 

Spiselig prydhave (600 kr)

Smukke dekorative og nemme planteideeer til f.eks. blomstger, bær og salater og vintergrøntsager som både pryder og smager. 

Det, vi selv dyrker, smager bedst og god viden om planternes behov og krav giver bedre resultater og glæder . Få forslag til forandringer i din have, som passer til dine ønsker og idéer – og til den have. Èn havvandring plus haveplan

 

Min selvforsynende have (1800 kr)

Gå hele vejen og læg din have om til afgrøder og bær til den lille eller store familie.

Haveplan med kompost og økologisk kredskøb, højbede, jordforbedring, dyrkningsvejhledning, sædskifte, afgrødeplan til hele året, opbevaring m.v. Incl. tre havevandringer der aftales efter behov.

 

Hvis du går sammen med din nabo om et besøg hos jer begge vil der kunne opnås prisnedslag. Præcise aftale omkring besøg, pris, haveplan m.v. kan foregå igennem MEC som kan kontaktes på tlf. 43 30 42 00 eller pr. mail mec@mec-ht.dk. 

Se nærmere om hvad Aiah står for på hendes hjemmeside www.teamgrowhow.dk