SKIDTET BLIVER TIL BIOGAS OG GOD GØDNING

Hvad sker der med vores madaffald, når vi har sorteret det fra, sådan som den nye affaldsregulativ siger vi skal?? Det var baggrunden for at en lille delegation på 9 mennesker fra Høje-Taastrup var på besøg hos HCS i Glostrup den 8. maj. Projektchef Jens Kern bød velkommen og introducerede til stedet, hvor de tager imod madaffaldet.

Læs mere

Man bliver klogere af at besøge hinanden

En stor og en lille. En lejer- og en ejerbebyggelse var målet for det grønne netværk af ejendomsfunktionærer da 15 lokale medarbejdere den 21. september satte hinanden stævne. Først med morgenmad i den store lejerbebyggelse Gadehavegaard for så at slutte med et besøg i den lille ejerforening Taastrup Vænge. 

Læs mere

Der skete noget med deres energi

Nogen gange er det en enkelt bemærkning, der sætter gang i en masse. Sådan var det, da de i ejerforeningen Gadevang fik sat gang i en omfattende energirenovering. Gadevang er Danmarks største ejerforeninger med 1073 lejligheder.

Læs mere

Inspiration hos kollegaerne

Torsdag den 18. maj var 18 lokale ejendomsfunktionærer på netværkstræf i Høje-Taastrup. Formålet var at blive inspireret af kollegaer og finde ud af hvordan man kan gøre det bedre i sin egen bebyggelse. Som en sagde “Vi laver jo de samme ting, men vi gør det jo alligevel forskelligt. Man bliver altså klogere af at se hvordan andre griber tingene an”. 

Læs mere

Det drejer sig om tryghed

Der er Klima– og Energinetværksmøde torsdag den 8. september kl. 17-19 i Rådhuset, Bygaden 2.

Anders Hagedorn, boligsocial medarbejder i Charlotteager i Hedehusene, er en mand, der har mange års erfaring med at skabe større tryghed i et boligområde, der har ry af at være belastet.

Læs mere