Vellykket årets sidste Ren By aktion

Så har de Ren By aktive været på deres sidste aktion i år. Den startede med udgangspunkt fra Medborgerhuset i Taastrup, hvor ti mennesker tog fat. Aktionen varede, p.g.a. den mørke tid, kun en time, men alligevel var der fuldt hus i form af 10 sække plus et uautoriseret affaldsdepot ved Depotvej som var så stort at de vil spørge om kommunen vil tage over. Ren By initiativet har et meget fint samarbejde med kommunens driftby som afhenter hvad de frivillige har indsamlet.

Læs mere Vellykket årets sidste Ren By aktion

“Bilisterne er de værste”

Hvis man skal tage afsæt i hvad der blev samlet ind og hvor ved Ren By aktionen torsdag den 26. september, så er bilisterne de værste natursvin. Seks frivillige mødtes ved Netto på Gadehavegårdsvej, og det var tydeligt at sækken hvor indholdet stammede fra midterrabatten på Hveen Boulevard var langt den tungeste målt mod de, der samlede ind bag Netto og på stien op til Netto. Udover almindelig skrald var der et cykellig, et langt rør og en indkøbskurv på finderlisten.

Læs mere “Bilisterne er de værste”

Det bliver renere i Fløng

Ren By gruppen kan stadig imponeres af hvor meget skrald de kan samle på kort tid. På 5 kvarter samlede 11 mennesker 16 sække, og hvis hver sæk sættes til 10 kg var der tale om 160 kg. Denne gang gjaldt Ren By indsamling langs Roskildevej, Hveen Boulevard, Øtoftegaardsvej og Gregersensvej. Det indsamlede affald bliver efterfølgende afhentet af kommunens driftby.

Læs mere Det bliver renere i Fløng

Ros fra Ren By gruppen

Der var ros fra Ren By-gruppen da 10 frivillige torsdag den 25.juli samlede affald på vejene omkring Blåkilde. Nogen steder måtte vi gå langt for overhovedet at finde affald, siger koordinator Knud Anker Iversen. Træerne gror dog ikke ind i himmelen. Det blev alligevel til hvad der svarer til 7 fyldte sække fyldt med affald heriblandt en helt ny avistaske fra Dagbladet.

Læs mere Ros fra Ren By gruppen