Kategoriarkiv: Reparation

Inspirerende besøg af handicappede østfra

Miljø- og EnergiCentret (MEC) var den 30. juni vært for en kreds af handicappede fra Rusland, Letland og Ukraine. De var på inspirationsbesøg for at høre noget om hvordan MEC i deres reparationsværksted arbejder med at involvere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Gæsterne, der var kommet sejlende til Køge havn, kom fra organisationen ”Sails of the spirit” og var meget begejstrede for hvad de så og hørte. Niels

Læs videre Inspirerende besøg af handicappede østfra

IT hjemmeservice på banen igen:-)

I MEC har vi gennem flere år tilbudt IT-hjemmeservice. Det vil sige, at vi tilbyder at komme hjem til kunden og hjælpe med at få  teknikken til at fungere på kundens bærbare eller stationære pc. Det skal forstås bredt, idet det er vores erfaring, at computeren og brugeren kan gå skævt af hinanden på flere måder. Der kan f.eks. også være behov for at få hjælp til at gå i e-boks, lokalisere forsvundne e-mails, og problemer med tænd og sluk funktionerne.

Vi tager 200 kr. for at køre ud på besøg, og hvis problemet kan løses inden for 1/2 time, så koster det ikke mere, men ellers koster det 200 kr. pr. påbegyndt time.

Det er en erfaren herre, vi sender ud til kunderne, nemlig Michael Stenander, der gennem flere år har været tilknyttet MEC på IT-værkstedet.

Ønsker du at gøre brug af denne service, så ringer du på 43 30 42 00 og lav en aftale. Michael er på værkstedet tirsdag og torsdag mellem 11-16.

Michael Stenander

Reparation

OPDATERING: Vi savner opgaver til både IT- og Elektronikværkstedet.

Hos Miljø- & Energicentret har vi et IT- og Elektronik værksted. Her kan du få reparet det meste elektronik og IT til rimelige priser.

Eks. på produkter vi reparerer: musikanlæg, køkkenmaskiner, symaskiner, PCere, støvsugere, DVD-afspillere, kaffemaskiner, have maskiner. Mobil telefoner og tablets kun ved speciel aftale. Spørg os hvis du er i tvivl.
Fuldgyldige medlemmer kan få 20% rabat på reparationslønnen.

Tv reparation kun efter aftale med Tom på værkstedet. Så ring og tal med Tom om mulighed for reparation af dit TV.

Vi har dog desværre måtte konstatere, at vi ikke kan reparere printere. Her henviser vi til printstationen https://www.printstation.dk/.

Undersøgelsesgebyr for alle reparationer, undtagen TV: 200 kr

Undersøgelsesgebyr for TV: 300 kr

Alle priser er incl. moms

Derudover laver vi også overspilning af diverse medier til DVD eller USB stik/HDD

Overspilning fra VHS til DVD, USB stik eller HDD

1>3 bånd 100,00 kr pr stk.
4>6 bånd 75,00 kr pr stk.
Over 7 overspilninger er prisen 50,00 kr pr stk

Følgene medier overspilles VHS, Betamax, VHSC, SVHSC, SVHS, Video 8, Video Hi8, MiniDV,
Video 8, Video Hi8 også fra det amerikanske system NTSC

Kun private optagelser overspilles

DET HOLDER IKKE

Forbrugerrådet Tænk kører en kampagne for at tingene skal have en højere kvalitet og at det skal kunne repareres. De tager afsæt i smartphones, støvsugere og vaskemaskiner.

I MEC bakker vi denne kampagne op og opfordrer alle til at skrive under her