Hvorfor ikke springe på cyklen til og fra arbejde?

Det kan være noget af en overvindelse for en inkarneret bilist at tage springet og så tage cyklen til og fra arbejde. Men skal det gøres er foråret den bedste tid. Udover udsigten til solskin på cykelturen så er det også her man vil kunne tilmelde sig ”Vi cykler til Arbejde”  kampagnen som foregår i hele maj og som typisk kan bidrage til et bedre fællesskab blandt kollegaerne.

Læs mere

Vellykket møde om cykling og sundhed

– Det blev en mere lydhør dialog end jeg havde turdet håber på, siger formanden for Cyklistforbundet på Vestegnen Christina Saadbye. Det siger hun på baggrund af en vestegnshøring om hvordan cykling indgår i kommunens sundhedspolitik. Hun og resten af bestyrelsen havde forud for deres generalforsamling den 7. marts inviteret sundhedspolitikere fra de fem tilsluttede kommuner – Glostrup, Vallensbæk, Albertslund, Ishøj og Høje-Taastrup.

Læs mere

34 fik bagerrabat

Søndag morgen mellem kl. 6 og 9 var der 34 mennesker, der ikke brugte bilen, da de skulle hente bagerbrød i Konditorhjørnet i Taastrup. De kom enten gående eller på cykel. Der var vel 10 gange så mange der kom i bil.

Læs mere

Christina styrer cyklisterne

Der er godt nok flest mænd i den nyvalgte bestyrelse i Cyklistforbundet Vestegnen, men det er en kvinde, Christina Saadbye, der er formand og med hård og kærlig hånd styrer foretagenet.

Læs mere

Test en Elcykel ændrede på vanerne

2/3-dele af de der deltog i ”Test En Elcykel”-projektet som Høje-Taastrup kommune var en del af sammen med en række andre kommuner, cykler stadig et år efter projektets afslutning. Helt præcist har 64% svaret ja til den fortsatte cykeltur ud af de 75 der har svaret. 37% svarer at de cykler mindst tre gange om ugen.

Læs mere

Flittige Fløng cyklistbørn

”Det har været den bedste dag i mit liv”. Sådan sagde en af eleverne fra Fløng Skole. Dette skete i forbindelse med at han og 21 andre elever fra 2b onsdag fik overrakt præmier, fordi de havde været de flittigst cyklende i Alle Børn Cykler konkurrencen.

Læs mere