Hvorfor ikke springe på cyklen til og fra arbejde?

Det kan være noget af en overvindelse for en inkarneret bilist at tage springet og så tage cyklen til og fra arbejde. Men skal det gøres er foråret den bedste tid. Udover udsigten til solskin på cykelturen så er det også her man vil kunne tilmelde sig ”Vi cykler til Arbejde”  kampagnen som foregår i hele maj og som typisk kan bidrage til et bedre fællesskab blandt kollegaerne.

Læs mere Hvorfor ikke springe på cyklen til og fra arbejde?

Vellykket møde om cykling og sundhed

– Det blev en mere lydhør dialog end jeg havde turdet håber på, siger formanden for Cyklistforbundet på Vestegnen Christina Saadbye. Det siger hun på baggrund af en vestegnshøring om hvordan cykling indgår i kommunens sundhedspolitik. Hun og resten af bestyrelsen havde forud for deres generalforsamling den 7. marts inviteret sundhedspolitikere fra de fem tilsluttede kommuner – Glostrup, Vallensbæk, Albertslund, Ishøj og Høje-Taastrup.

Læs mere Vellykket møde om cykling og sundhed

På cykel til bageren

Hvert år – søndag i uge 38 – står vi i MEC for kampagnen “På cykel til bageren”. Aktionen gennemfører vi sammen med Cyklistforbundet og Byens Bager i Hedehusene. Således også i år hvor Svend Grønlund og Knud Anker Iversen uddelte 10 kr rabatkuponer til alle der lod bilen være når de skulle hente morgenbrød – cyklister og gående. 

Læs mere På cykel til bageren