Torvedage på Axeltorv fik en god start

Fredag den 1. april kl. 15 var sat som den officielle start på Torvedage på Axeltorv – afløseren for Farmers Market på Domhuspladsen lørdage. 

Egentlig skulle det være borgmester Michael Ziegler, der var på scenen som den første for at introducere de handlende og musikken fra South Coast Stompers. Han var et kvarter forsinket så musikken gik i gang – og han måtte så afbryde den. Han fik dog torvedagen sat godt i gang, idet han glædede sig over at der var ildsjæle omkring Taastrup Bymidte, der nu på 9. år kæmper for at der er liv på byens torve.

Torvedagen fik den bedst mulige start med 17 boder, der bød på alt muligt fra lokale økologiske krydderurter, over tasker og tæpper, udplantningsplanter, lokal honning og til pølser på grillen. Ganske mange – primært Taastrupborgere – var forbi og gøre en handel.

Torvedagene på Axeltorv vil fortsætte hver eneste fredag hen over sommeren. Allerede fra kl. 10 vil de første stader være der med kulmination fra kl. 15-18.

Det gode gamle Farmers Market fortsætter dog stadig – bare i mindre omfang. Lørdag den 16. april kl. 10-14 vil torvepladsen foran Biblioteket være befolket af en række boder.

Nedenfor billeder fra dagen:

IMG_0748 IMG_0749 IMG_0750 IMG_0752 IMG_0753 IMG_0754 IMG_0755 IMG_0756 IMG_0757 IMG_0758 IMG_0759