De gik glip af god inspiration

Søndag den 29.5. var der mulighed for at folk, der overvejer at få høns kunne mødes med folk, der allerede har erfaringer med høns i haven. Kun to benyttede sig af den mulighed til trods for at 3 familier havde gjort klar til ryk ind af hønseinteresserede borgere.

Det var synd for de mange der ikke kom gik glip af megen god inspiration til hvordan man kan indrette sig med hønsehold.

Den mest originale inspiration gik de glip af hos Torben Etzerodt og Rigmor Skovgaard i Rosenager 3 i Hedehusene. Her har Torben lavet et imponerende omflytteligt hønsehus som flyttes hver dag rundt i haven v.h.a. et snedigt rulleværk som virker manuelt og som sikrer at hønsene lukkes inde i samme omgang man begynder at rulle med huset. Dybt imponerende og helt unikt. Det skal opleves.

Vi er stadig hønsevenner i MEC og man er altid velkommen til at komme og spørge os til råds. Vi har imidlertid midlertidigt – p.g.a. rotter hos vores hønsepasser – indstillet udlejningen af vores tranpostable hønsehuse (hønsefræserne).

IMG_1076

IMG_1078-a