Møde ang. Solcelle-konvertere udskudt

Mødet der handler om hvordan man skal forholde sig når inverteren til solcelleanlægget ikke fungerer og ingen tager ansvar er udskudt. Det er Vestegnens Vedvarende Elværk i Høje-Taastrup der skulle have holdt arrangementet den 13. september.

Årsagen er at arrangørerne er blevet bevidst om at tidspunktet ikke er det rigtige. Der er 5 års garanti på inverteren og da de fleste private anlæg blev sat op fra foråret 2012 forventes det at de fleste endnu ikke har problemet.

Om udskydelsen siger foreningens formand Johannes Thulesen:

– udskydelsen sker efter samråd med vores to oplægsholdere Michael Hvidtfeldt fra Foreningen af Danske Solcelleejere og Jacob Andersen fra reparationsvirksomheden ProConsult. Begge er indstillet på at vi i stedet gennemfører et informationsarrangement i starten af 2017.

Løber man allerede nu ind i problemer med solcelleteknikken henvises man til Foreningen af Danske Solcelleejere.

Ønsker man kendskab til den nye dato kan man kontakte mec@mec-ht.dk.