Vegetarinitiativet finder sin form

Vegetarinitiativet, der holder til en aften om måneden i Værestedet Paraplyen, har nu haft tre velbesøgte spiseaftener – sidste gang den 24. august med 28 spisende gæster. Lidt over loftet på de 25 som initiativet ellers kan rumme.

Om den fremtidige form for vegetaraftnenerne siger initiativtager Dorte Karpf:

Der er dejligt at se hvordan flere begynder at byde ind med at lave mad og inspirerer med ideer til formen på aftenen. Næste gang er der 5 personer der tager en ret med til 8 personer. Oktober bliver temaet Indisk vegetar, november bliver lækkert jule mad. 

Så har vi droppet ideen om at det skal være en forening. Indtil videre foregår tilmelding og betaling via Miljø- og EnergiCentret og resten aftales på aftenen fra gang til gang.

Næste vegetaraften er onsdag den 28. september. Det koster 35 kr at deltage. Tilmelding skal ske enten ved at ringe på 43 30 42 00 eller skrive til mec@mec-ht.dk. Når loftet på 25 er ramt, kommer man på venteliste.

Lækker vegansk mad
Lækker vegansk mad
David åbnede som sædvanlig med en sang - denne gang på engelsk.
David åbnede som sædvanlig med en sang – denne gang på engelsk.
Her de seje madlavere Stina, Grethe og Birthe.
Her de seje madlavere Stina, Grethe og Birthe.

image1