OP PÅ CYKLEN I MAJ

Det er i hele maj måned der er den landsdækkende kampagne ”Vi cykler til Arbejde”. Det er Dansk Cyklistforbund, der står bag kampagnen, der har løbet siden 1997 og omfatter mellem 70.000 til 100.000 deltagere fra en række virksomheder. For at deltage skal man være et hold på mindst 4 og højst 16.

Kampagnen har til formål at fokusere på cyklen som et godt transportmiddel der kan benyttes enten hele vejen til arbejde eller i forbindelse med offentlig transport. Cyklen, som de siger nøglen til mere sundhed, renere miljø og mindre trængsel.

Der er tale om en konkurrence, hvor der ikke er tabere, men der er enkelte der kan vinde mere end sundhed og trisk luft. F.eks. har cykelproducenten SCO stillet i udsigt at et helt hold vil kunne vinde en spritny cykel.

I Høje-Taastrup er der på nuværende tidspunkt (10.4.) tilmeldt 101 deltagere fordelt på foreløbig 10 virksomheder. Sluttallet plejer at være i nærheden af 1000 deltagere, så der er et stykke vej endnu.

Man kan tilmelde sig via www.vcta.dk hvor man også kan blive yderligere informeret om kampagnen.

VCTA.billede-2