27 glade vindblæste cyklister på cykeltur

Lørdag den 22. april cyklede 27 medlemmer og ikke-medlemmer af Cyklistforbundet til årets første cykeltur arrangeret af Cyklistforbundet Vestegnen i samarbejde med Kulturøkologisk Forening i Albertslund. Turen varede i 3 timer og folk trampede i pedalerne til de tre kæmper af kunstneren Thomas Dambo. Først til Hakkemosen i Taastrup, så Ishøj Strand via landsbyer og tilbage til Vallensbæk Mose for at se på den sidste kæmpe.. En næsten 30-35 km lang cykeltur. Alle var glade og syntes det var en god start på cykelsæsonen. Cyklistforbundets Vestegnens formand Christina Saadbye var meget begejstret for, at der var så mange cyklister på en lørdag formiddag. Hun håber også at familier med børn vil dukke op, da turene er i et tempo, hvor alle kan være med. Vi prøver at køre på cykelstier og stille og rolige veje, og vi holder nogle pauser på turen. Der vil blive arrangeret flere cykelture på Vestegnen af Cyklistforbundet, som kan ses på hjemmesiden http://www.cyklistforbundet.dk/Find-din-afdeling/Find-dit-lokale-Cyklistforbund/Hovedstaden-og-Nordsjaelland/Albertslund-og-Vestegnen.

Cyklister + kæmper