For godt at kassere

Der er en udbredt forståelse for at vi skal undgå madspild. Ikke desto mindre ryger der hver aften betragtelige madrester ud fra restauranter, bagere, cafeer o.l. Udover at vi hader madspild hader vi jo også for gammelt mad.

Det har et par danskere i slutningen af 2015 taget initiativ til at gøre noget ved og har udviklet appèn To Good To Go. Den kan gratis downloades og så ellers sikre sig adgang til restemad. Ideen var så god at den nu har bredt sig til andre lande, bl.a. Storbritanien, Frankrig og Tyskland.

I dag er over 1 mio. portion restemad blevet reddet fra skraldespanden.

Også i Taastrup og Hedehusene kan man gøre brug af restemad. I Taastrup er flg. tilmeldt ordningen: Punjabi Food i City 2, Dalle Valle i City 2, Guldbageren på Taastrup Hovedgade, Coffee & Sandwich på Tastrup Hovedgade, Restaurant Hong Bin ved Høje Taastrup station, Wok Sushi ved Taastrup Station og Grennessmindes cafe på Snubbekorsvej.

I Hedehusene kan man købe restemad hos Asia House på Hovedgaden, Byens Bager og Circle K på Kallerupvej.

Grennessmindes cafe er et af de steder hvor man kan hente restemad lige før lukketid.