ÅBEN HAVELÅGE I PERMAHAVEN GULEREER

Søndag d. 27. august kl. 13-16 er der åben havelåge i Permahaven Gulereer i Reerslev. Haven ligger på hjørnet af Tingstedvej og Tingstenen i Reerslev syd for Hedehusene, skråt overfor Reerslev Skole – følg skiltene, som arrangørerne sætter op i dagens anledning.

Foruden rundvisning og fortællinger om haven byder arrangørerne traditionen tro på te og kaffe og brød samt lidt spiseligt fra haven. Der vil også være mulighed for at plukke lidt bær og frugt med hjem (tag gerne en lille beholder med).

Børn er meget velkomne.

Rundvisning starter kl. 13:30.

Bemærk venligst, at terrænet er ujævnt og græsset gror højt i år, så lange bukser kan anbefales.

Faktabox: 

Permahaven Gulereer i Reerslev syd for Hedehusene er Danmarks ældste permakulturhave. 

Her kan man se hvordan permakulturens designprincipper har udfoldet sig over mere end 25 år. Permakultur betyder vedvarende kultur og er en metode til at dyrke jorden og designe husholdninger, virksomheder og lokalsamfund, så naturen opbygges fremfor nedbrydes, og mennesker samtidig trives. I haven vil man se, hvordan samspillet mellem forskellige planter, terræn, klima og menneskelig påvirkning gør, at nogle afgrøder kan høstes år efter år med ganske lille indsats.

Hvis man har lyst til at være med i fællesskabet om haven som aktivt medlem eller støttemedlem, kan man komme forbi og høre om medlemskab. Man kan også finde kontaktinformation på permahaven.dk eller skrive til os på facebook.com/permahaven