Olufsborg fik tre forskellige frugttræer

Tirsdag (23.3.) var dagen hvor Naturfredningsforeningens bevilling af frugttræer kom ejerbebyggelsen Olufsborg til gavn. Det blev et holsteiner-cox, et fillippa-træ og et ananas-træ som medarbejderne havde gravet hul til og som blev behørigt fæstnet på et areal foran blokkene. Æbletræerne der er leveret af Naturplanteskolen kommer til at indgå i “operation Paradis-æble” idet frugttræerne fra DN har inspireret til at et krat skal fjernes og at der her skal sættes flere frugttræer.  Aiah Noack foreslog at de efterfølgende sår tagetesfrø under træerne. De er velegnede til jord hvor der har stået roser i mange år og som er plaget af jordtræthed .To år med en frodig tagetes”mark” renser al jordtrætheden væk. En naturvenlig måde at jordforbedre på.

Bebyggelsens fotograf  og initiativtager til træplantningen Hans Erik Jensen har taget nedenstående fotos fra dagen.

Erling Jensen, Bente Jensen,Claus Kæstel, Knud Anker Iversen, Uffe Meyer, Aiah Noack og Ole Andersen.