Ren by gruppen i dialog med affaldsnaboerne

– Der er altid god gevinst, når vi samler affald omkring Kuldyssen, Rugvænget, Høje Taastrup Vej og Hveen Boulevard. Sådan er meldingen fra Ren By gruppen der den 25. juni hvor ni frivillige gik til makronerne i 1 ½ time og samlede 12 sække med affald, som de havde fundet i nicher hvor ingen andre kommer.

Knud Anker Iversen der koordinerer indsatsen siger: ”Vi sætter en ære i at komme i dialog med nogle af dem, hvor der er mest griseri ved deres matrikel, således også denne gang. Her henvendte vi os til en bilreparatør hvor det flød med affald ud på fortovet. Han sagde at andre kom udefra og overfyldte hans container. Vi foreslog at han satte en lås på containeren hvilket han syntes var en god ide, og vi lovede at komme igen for at se om systemet nu fungerer.”

Aktionen sluttede ved Circle K som modtog al affaldet og ovenikøbet gav indsamlerne en sodavand. Det er vi glade for. Ikke mindst fordi det ikke er dem der griser, siger koordinatoren.

Udover aktionen i Taastrup var der også aktion i Fløng hvor 3 frivillige indsamlede fire sække affald.

Næste aktion vil være den torsdag den 26.juli kl. 17-18.30. Her er mødestedet den anden Circle K, på Taastrup Hovedgade.  Tilmelding skal ske til kai@mec-ht.dk.

tre cykler ved Vesterparken udenlås. Nok stjålet. Kommunen har fået besked.

 

Her gav vi op og sladrede til kommunen. Så håber vi de tager affære.
Affaldet er leveret af nogen andremsagde de hos Au2vest. De lovede at sætte hængelås på containeren. Så får vi se om det så stopper. Vi tjekker dem.