Aktion for frugttræer afsluttet

Så er Danmarks Naturfrednings (DN) plantning af frugttræer i Høje-Taastrup slut. Der er  i samarbejde med Naturplanteskolen – blevet plantet 46 frugttræer –  æble, pære, spiselig kastanjer og valnød 13 forskellige steder i kommunen. Senest fik de plantet fem blandede frugttræer i Sengeløse på Jacala spejdernes grund.

Inden er er der plantet træer ved fire skoler – Fløng, Borgerskolen, Selsmoseskolen og Reerslev og i 6 boligforeninger -Taastrup Have, Olufsborg, Rønnevang, Lavendelvej, kolonihaven i Møllehøj og Birkebakken i Fløng.

Endelig er der plantet ved en legeplads i Fløng og ved bålhytten i Nærheden

Alle steder har lokale pensionister eller skoleelever hjulpet til med plantningen og påtaget sig at passe på træerne efterfølgende.

Hanne Nikolajsen og Poul Bonderup vil passe på træerne.
Her ses de igen sammen med Aiah Noack fra Naturplanteskolen. Beklageligvis blev Hanne delvis gemt bag en gren.