Musik på Axeltorv – sidste band på scenen i denne sæson

Fredag den 7. september var der for sidste gang i sæsonen, levende musik på Axeltorv. The Rockband, bestående af  Tony Pansa / Trommer – Jannie Pedersen /Vokal – Kurt Rasmussen / Bas+Vokal – Carsten Birkbøll / Guitar – Jørgen Mortensen Guitar+Vokal. De spillede blandet blues og rock musik af amerikansk, Engelsk, Svensk og Dansk oprindelse mellem 15.00 og 17.00. Bordene foran scenen var fyldt op med glade og positive mennesker, som flittigt sang med undervejs. Rundt omkring på torvet var der godt gang i salget ved de forskellige boder. Som noget nyt kunne man også købe Thai take-away ved Arhaan Thai, den mørkeblå vogn. Mange lagde vejen forbi den nye madvogn og interessen var stor. Man satser på at være på torvet hver fredag i september måned. Selvom vejrguderne ikke var alt for gavmilde med vejret, blev folk siddende og lyttede til musikken. Rent musikalsk takker vi af for i år, men der vil fortsat være boder på Axeltorv resten af året. Der er god mulighed for at handle frisk grønt, blomster, ost, skønne vine, fisk og frø.