Vegetaraften – der blev spist op

Vegetaraftenen den 26. september var lidt af et eksperiment, idet det var første aften hvor vi forsøgte os med den nye gruppestruktur. Ordningen hvorefter en gruppe på fire har ansvaret for selvstyrende at blive enige om maden. Det startede lidt uheldigt, idet en af madlaverne med kort varsel meldte afbud. Det betød at de øvrige måtte producere mere mad. Det lykkedes heldigvis. Lige til kanten. Der var 25 spisende gæster og der var ikke mad i overskud men vi tror på at alle blev mætte.

Derefter var der kage og kaffe, så hvis man var ekstra sulten kunne man tage sig en ekstra kage.

Det er Henning Lütje der har ansvaret for koordineringen. Han benyttede lejligheden til at rose og takke madlaverne som tog ekstra fat.

Næste gang der er vegetar/veganer-aften er onsdag den 31. oktober kl. 18. Her vil der – udover mad i hallowen-tegn – også være et foredrag om bier og honning med den lokale formand for bilauget Henrik Ruø Jensen. Ønsker man at sikre sig en billet a 40 kr. så skriv til kai@mec-ht.dk.

Her vil man kunne læse opskrifter fra aftenen. Foreløbig er her kageopskriften Vegansk chokoladekageVegansk sheperds pie og Kartoffelpiza

Nedenfor billeder fra arrangementet (Foto: Tina Faber)