Fem mennesker samlede 10 sække skrald på 1 ½ time

Hvis man hurtigt skal få et udbytte af sin indsats så skal man være aktiv i Ren By initiativet. Torsdag den 27. september var fem friske folk i gang med at samle skrald med udgangspunkt i Netto fra Gadehavegaardsvej. 10 sække blev det til på den 1 ½ time der var afsat. F.eks. samlede de store mængder af skidt 20 meter fra indgangen til Netto og undrede sig såre over at Netto ikke selv gør noget for at undgå en sådan ”lugt og øjebæ”.

Samme dag var tre mennesker i gang i Fløng og fandt tre sække og så fandt de – til deres store overraskelse og bestyrtelse 12 små lattergaspatroner ved motorvejs frakørslen.

Årets sidste Ren By aktion foregår onsdag den 17. oktober. Startstedet i Taastrup er endnu ikke fastlagt. I Fløng er det som sædvanlig REMA 1000 kl. 15.

Fire af de fem indsamlere med noget af deres “bytte”