Så går Ren By på vinterferie

14 mennesker – heraf fire nye var onsdag aktive med i en time at samle skrald. Det skete i Fløng ved motorvejsafkørslen og i Taastrup omkring Meny ved Blåkilde. Det blev i alt til 21 sække heriblandt et dødt egern i Taastrup og en masse dåser ved motorvejsafkørslen i Fløng. Daginstitutionerne ved Blåkilde kunne dagen efter glæde sig over at Ren By folkene havde smidt ganske meget forsvundet legetøj over hegnet – herunder tre fodbolde og betragtelige dele legetøj til sandkasserne.

Aktionen var årets sidste og Ren By aktiviteterne går således på vinterferie. Dog holder de en velfortjent julefrokost den 1. december. En frokost der starter med rengøring omkring Høje Taastrup Station.

Ren By aktionen i Taastrup blev forstærket af to lokale beboere Zulqarnain (tv) og Adam som benyttede lejligheden til at bidrage med affald, de havde samlet sammen over en længere periode.