Vegetaraften i biernes tegn

Vegetaraftenen den 31. oktober stod i biernes tegn. Det hang sammen med at den lokale biformand Henrik Ruø Jensen var dagens særlige gæst, og han var ustoppelig. Han kunne fortælle den fantastiske historie om de imponerende og små insekter. Gæsterne var lige så ustoppelige i deres nysgerrighed og spørgelyst. Det der skulle vare 20 minutter tog 40 minutter og han nåede kun halvdelen af det som han ville fortælle. Vi aftalte derfor at han kommer igen onsdag den 30. januar. Denne gang vil han fortælle om de trusler der er mod bierne og hvad vi kan gøre ved det.

Inden da havde de 24 gæster indtaget den sædvanligvis gode mad og den gode kaffe og hjemmelavede kage – grundigt forberedt af et hold på fire friske madlavere. Du kan se opskrifterne her: Græskar dal ,Jordskokkegratin med svampe og Opskrift på linser .

Næste gang vil være onsdag den 28. november hvor der er julearrangement med nøddesteg og ris a la mande. Da råvarerne er noget dyrere og da vi vil kræse ekstra i anledning af julen er prisen undtagelsesvis sat til 50 kr. Ønsker man at deltage skal man skrive til kai@mec-ht.dk eller købe billet forud i Miljø- og Energicentret. Seneste tilmelding er mandag den 26. november.