Radonmåling i hjemmet

HTK har via e-boks opfordret alle boligejere til at få tjekket deres radonniveau. De seneste tre år har 76 husstande i HTK valgt at få målt husets radonniveau via Bolius. Data fra disse målinger har vist at 58% af de målte huse havde mere radon end det niveau, Sundhedsstyrelsen og Verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler som vejledende grænseværdi. Kommunens oplysningskampagne kan være med til at få husejerne til at måle deres radonniveau. Derfor byder Miljø- og Energicentret ind med udlån af radonmåler og videre kontakt til fageksperter. Det koster 200,- at leje en radonmåler i en uge. Depositum 200,-.

 

2 kommentarer til “Radonmåling i hjemmet”

  1. Hej.
    Websitet der linkes til (radonfrit hjem.dk) i ovenstående artikel, eksisterer ikke, så vidt jeg kan se. 😉
    -Fint med en korrektion, da det er et rigtig væsentligt emne.

    Bedste hilsner og god radonfri jul til jer derinde…
    Randi A. Valmue

Der er lukket for kommentarer.