Ren By sluttede med en julefrokost

Så er Ren By året definitivt afsluttet. Det skete med en aktion omkring Høje Taastrup station den 1. december. En aktion, der sluttede med at Ren By frivillige i Miljø- og EnergiCentrets lokaler fik en god julefrokost sponsoreret af Danske Bank i Taastrup.

Her kunne de se tilbage på et aktivt år med ni aktioner hen over året med at have indsamlet 1450 kg affald i sække plus en række løsøre i form af cykler, møbler og indkøbsvogne. Alt sammen ting som kommunens driftby efterfølgende har afhentet.

Ren By initiativet, der koordineres fra Miljø- og EnergiCentret, drives udelukkende ved hjælp af frivillig indsats. Det har til formål at sikre opmærksomhed omkring det affald, vi stadig – i al for stort omfang – dropper i naturen.

De holder nu ferie til den 31. marts hvor den nye sæson starter op sammen med Danmarks Naturfredningsforenings store landsindsamling af affald.