Mad og bier fortsat

Onsdag den 30. januar er der igen vegetaraften i Paraplyen på Kingosvej 24A. Arrangementet starter kl. 18 og det koster 40 kr at deltage. Når bespisningen – der også omfatter kaffe og kage – kan gøres så billigt, hænger det sammen med at det er frivillige der står for madlavningen.

Denne gang vil maden blive efterfulgt af et foredrag af den lokale biavlerformand Henrik Ruø Jensen, der vil fortælle om hvad der truer bierne. Hans foredrag er en fortsættelse af et foredrag han holdt i 2018 der var en fortælling om biernes forunderlige verden, men spørgelysten var så stor at han ikke blev færdig.

– Henrik er en spændende og god formidler der ved hvad han taler om, siger Knud Anker Iversen der for Miljø- og EnergiCentret koordinerer arrangementet. Han opfordrer nye mad- og/eller bi-venner til at tilmelde sig. Vi tager godt imod nye mennesker, fastslår han og henviser til at tilmelding skal ske senest mandag den 28. januar på kai@mec-ht.dk.

Henrik Ruø Jensen vil fortsætte sin fortælling om bier den 30.januar