Åben reparations-café på MEC – en klar succes

Lørdag den 2. marts åbnede MEC dørerne til den åbne reparations-café mellem 10-13. Mere end 10 borgere lagde vejen forbi, heriblandt Linda, som har haft problemer med sin smalfilmfremviser. Det har hun ikke længere efter at brødrene Jørgen (billedet) og Jens-Ole, som er faste frivillige reparatører på værkstedet, har haft hænderne på fremviseren. Linda er ovenud tilfreds med brødrenes arbejde og indsats, ”ja, det er simpelthen fantastisk, de er bare så gode” udtaler hun. Dejligt at mange lagde vejen forbi os, og Solveig sørgede for at der dagen igennem var kaffe på kanden. Dagen igennem blev der kigget på en hækkesaks, båndoptagere, harddiske, og tv-apparater. Chefen er meget tilfreds og tænker ikke at det er sidste gang, at MEC tilbyder et arrangement af denne karakter.

Jørgen hjælper Linda med vending af smalfilm

2 kommentarer til “Åben reparations-café på MEC – en klar succes”

  1. Hej
    Mit navn er Peter Annfeldt, jeg er medlem af centerrådet i Aktivitetscentret i Glostrup. Vi påtænker at oprette et værksted i lighed med jeres, så jeg vil spørge om jeg en dag kan kigge forbi for at at få lidt oplysninger om sådan et projekt.

    • Kære Peter,
      Tak for din henvendelse og hvor lyder det spændende med et reparationsværksted i Glostrup. Du er velkommen til at kigge forbi os til en snak og blive klogere på hvordan værkstedet fungerer. Ring til os og aftal nærmere, spørg efter Tina Faber.

Der er lukket for kommentarer.