Ni mennesker og 150 kg skidt

Den 23. april var der Ren By aktion med start to steder. Først gik to seje pensionister i Fløng en runde og samlede på et par timer 4 sække og en stor tom plastbeholder. Så rykker 7 folk fra Circle K tanken ved Kuldyssen i Taastrup og fangede 11 sække. Hvis hver sæk sættes til 10 kg så er naturen blevet befriet for 150 kg skidt.

Cirkle K tog imod skidtet og gav bagefter sodavand til indsamlerne. To af sækkene stammede fra naboegrunden – Alba-grunden – hvor der stadig er masser at komme efter.

Næste aktion er onsdag den 22. maj kl. 15 i Fløng og kl. 17 et eller to andre steder i kommunen. Kunne man være interesseret i at deltage skal man skrive til kai@mec-ht.dk, og gerne komme med forslag til hvor det kan foregå. Nedenfor tre billeder fra indsamlingen i Taastrup.

Her de fleste indsamlere ved Kuldyssen sammen med “byttet” der landede i Circle K’s container.
Vesla ved Albagrunden hvor der er betragtelige mængder skidt.
Vi samlede ind i strid storm. Her Tina i midterrabatten.