Ren by aktion med udsigt til stor ”gevinst”

Så er der tid til Ren By aktion igen, nemlig mandag den 24. juni med start to steder. Kl. 15 er der start i Fløng foran REMA 1000 og kl. 17 sker det i Taastrup med start fra Circle K stationen på Taastrup Hovedgade 25.

– Med mødested ved Circle K er der gode muligheder for at gå i flere forskellige retninger og mulighed for at få en god ”gevinst” siger Knud Anker Iversen, der for Miljø- og Energicentret er tovholder på aktionen.

Aktionen slutter kl. 18.30 med at deltagerne skyller efter og gør status på ”høsten”, der i reglen er ganske stor. Ikke mindst er der noget at hente ved motorvejsudfletningerne og midterrabatten på Roskildevej.

– Når vi – uden at få penge for det – går og samler andres skidt er det for at vise et ansvar overfor vores natur med håb om at blot nogen af de forbipasserende tænker sig om inden de smider plastaffaldet ud af vinduet, slutter koordinatoren.

Ønsker man at deltage opfordres man til forlods at melde sig. Det sker ved at skrive til kai@mec-ht.dk.