En ny tradition: Skt. Hans bål ved Hakkemosen

En ny tradition blev skabt Skt. Hans aften – nemlig Skt. Hans bål ved Hakkemosen arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening (DN). Det fastslår foreningens formand, Knud Anker Iversen, efter at deres invitation til bål blev imødekommet af over 300 mennesker.

– Vi havde regnet med mellem 50-100 mennesker så vi løb tør for sodavand, men det var vidst også det eneste ,der gik galt siger formanden om en Skt. Hans aften der også havde vejrguderne med sig. Han eer meget taknemmelig for den opbakning der har været til afviklingen af arrangementet. Ikke mindst understregede han i sin velkomsttale det fine samarbejde med kommunens driftby og flere af de lokale foreninger.

Det var DNs fredningsleder Birgitte Ingrisch, der holdt Skt. Hans talen, hvor hun også kom ind på de lokale forhold med Hakkemosen der var ved at blive solgt. Hun understregede hvor vigtigt det er at kommunerne i deres iver for at få bygget ud sikrer ikke mindst den bynære natur. Det er utrolig vigtigt for vores børn at de har nærheden til naturen, understregede hun.

Flere af de fremmødte kom i god tid og benyttede lejligheden til at hygge sig ved bænkene med medbragt mad eller ved at gå en tur ved Hakkemosen for bl.a. at hilse på Hakkemosetrolden ”Teddy Venlig”.

David her havde egenhændigt sørget for at bålet fik en heks.
Taleren var DNs fredningsleder Birgitte Ingrisch.
DNs lokale formand Knud Anker Iversen bød velkommen.