Ren by torsdag

Torsdag den 25. juli slår Ren By initiativet til igen. Denne gang vil det være med udgangspunkt i Blåkildecentret. Dette starter kl. 17 og slutter kl. 18.30 med efterskyl.

– Ren By initiativet skal ikke tage brødet ud af de kommunale medarbejdere, der uge for uge samler skrald op. Tværtimod sker initiativet i samarbejde med kommunens driftby som dagen efter henter det indsamlede, fortæller Knud Anker Iversen, der er frivillig i Miljø- og EnergiCentret. Det er dem, der har ansvaret for Ren By-initiativet.

– Vores formål er – med vore gule veste – at minde borgerne om, at det har konsekvenser når de smider skrald i naturen. Bedst ville det være hvis svineriet kunne stoppe og de kommunale medarbejdere kunne lave andet end – uge efter uge – at samle skidt op.

Tidligere torsdag er der indsamling i Fløng kl. 15 med start fra REMA 1000.

Ønsker man at deltage skal man sende mail til kai@mec-ht.dk

Her blot lidt af det affald som “de gule veste” for samlet ind. Her Natascha Meyer.