Flemming Jørgensen er død

Flemming Jørgensen er død den 24. juli efter lang tids sygdom. For Flemming kom døden som en befrielse ud af et langt smertehelvede. Han nåede lige – sammen med sin tvillingebror John – at fejre sin 70 års dag.

Flemming var i flere år tilknyttet Miljø- og Energicentrets (MEC) reparationsværksted. Det var han på baggrund af hans fortid som elektronikreparatør. Her havde han mange års erfaringer – såvel som selvstændig som ansat –  med at få sat TV, videoafspillere, radioer m.v. i stand. Det stoppede dog – for ham som mange andre – da det blev billigere at købe nyt frem for at reparere.

Flemmings ekspertise fornægtede sig dog ikke og han gjorde i MEC – i praktikforløb og som frivillig – en forskel. Det stoppede da helbredet – herunder synet – svigtede og han ikke længere magtede at reparere.

Det er ikke nogen hemmelighed at Flemmings livsvarige og omfattende brug af alkohol og tobak var en medvirkende årsag til at helbredet blev stækket.

Flemming var et hjælpsomt, tænksomt, humoristisk og rart menneske som ejede selvironi og selvindsigt.

Efter Flemmings ønske bliver hans lig brugt til videnskabelig forskning.

ÆRET VÆRE FLEMMINGS MINDE.