Der skal flere kokke til

Hvis vegetaraftnerne skal fortsætte så skal der flere kokke til. Sådan er meldingen fra Miljø- og Energicentret der koordinerer indsatsen.

Vegetaraftnerne foregår den sidste onsdag i hver måned i Værestedet Paraplyens lokaler på Kingosvej og hver gang er der 20-30 mennesker som spiser med. Arrangementerne er rimeligt populære og deltagerne er tilfredse med maden. Det koster 40 kr at deltage.

Det hele er baseret på at der er 3-4 mennesker der hver gang frivilligt laver maden, fortæller Knud Anker Iversen, der for Miljø- og EnergiCentret koordinerer aftnerne. . Det har der været hidtil, men vi har slidt meget på de samme menneskers gode vilje, så skal vi fortsætte skal der flere til.

Nye frivillige kokke skal fordele opgaven imellem sig således at der bliver en alsidig buffet, men samtidig således at opgaven for den enkelte ikke bliver for omfattende.

Ønsker man at bidrage får man alle udlæg refunderet og man spiser gratis med. Hvis nogen har mod på godt at ville sikre vegetaraftnernes fortsatte eksistens – gerne med at lave vegansk mad – så skal man enten skrive til kai@mec-ht.dk eller ringe på 50 12 68 68. 

Næste gang der er Vegetaraften vil være onsdag den 28. august, hvis der er kokke.