Torvefest på Høje-Taastrup Torv, lørdag den 17. august 2019 kl. 11-14

Denne lørdag, vil vi i hjørnet ved Miljø– og EnergiCentret (MEC), spærre parkeringspladsen af og holde torvedag. Her vil du finde loppemarked og åben reparationscafé, fadøl, grillmad, kaffe og kage — alt er til rimelige priser.

Rema1000 har gode timetilbud i butikken. Leziz har tilbud på kebab/dürüm. Miljø– og EnergiCentret holder åben reparationscafé, så har du noget du selv kan reparere, men måske lige mangler det rette værktøj eller lige et godt råd til reparationen, så kom forbi og se om vi kan hjælpe. Martin fra Rema1000 og Mikael og Inge fra Klinik for Fodterapi vil stå ved grill og fadøl. Der vil også være mulighed for at købe kaffe og kage i MEC.

Book en stadeplads via Miljø og EnergiCentret på heidi@mec-ht.dk eller på 8181 1903 — og få ryddet ud i genbrugsguld fra kælder og loft. Sidste frist for at booke stand er 15. august. (man skal selv medbringe bord og stol).

Vi glæder os til at se rigtig mange på torvet denne lørdag.