Torvefest i Høje-Taastrup

Lørdag den 17. august mellem 11-14 summede det af liv foran Miljø- og EnergiCentret i Høje-Taastrup. Regnen silede ned indtil klokken 11.15 og så holdt det tørvejr indtil arrangementet var afsluttet. Det ustadige vejr blev opvejet af en god stemning og hyggelige loppeboder. Mange lagde vejen forbi Torvet og der blev smagt på kage, grillmad og fadøl. Martin fra REMA1000 havde tændt den store grill, og stod for at lave velsmagende hakkebøffer med små kartofler og bearnaise sauce samt alm. burgere og haps dogs. Køen foran grillen tog til i løbet af dagen, og man kan vist godt tale om at det var et tilløbsstykke. Udover grillmaden havde REMA1000 også fine timetilbud i butikken dagen igennem. Foruden mad og drikkevarer, var reparationsværkstedet åbent og vi solgte ud af elektronik og symaskiner. Der blev pruttet om priserne ved loppeboderne og folk stimlede sammen ved de bord og bænke, som vi havde stillet op i dagens anledning. Næste år, har vi talt om at skyde arrangementet til sensommer og afholde det en fredag sidst på eftermiddagen. Se billeder fra dagen herunder:

Martin fra REMA1000 styrer grillen
Kim, vores alt-mulig-frivilligmand, nu i kaffe/kage bod
Ejner styrer værkstedsloppebod