De vil stoppe madspildet i Taastrup

Onsdag den 4. september bliver der mulighed for at høre mere om et nyt initiativ, som en kreds af borgere har taget i Taastrup. De vil for alvor gøre noget ved madspildet, og samtidig vll de give en håndsrækning til de familier, der kan have svært ved at få pengene til at række i slutningen af måneden.

– Vi slår på den måde to fluer med et smæk, siger lederen af Paraplyen Kim Truesen.

Han har – sammen med en kreds af frivillige – gjort klar til at Paraplyens lokaler på Kingosvej 24 A vil kunne huse det nye initiativ, og derudover været i kontakt med de lokale supermarkeder.

– Flere af de lokale supermarkeder ærgrer sig over at måtte kassere mad fordi det er for tæt på sidste salgsdato og er indstillet på at lave en aftale med os om at vi aftager det, og formidler det videre.

–  Inden vi gik i gang har vi været i kontakt med et lignende initiativ i Albertslund, og ved således godt at skal det for alvor lykkes at få samlet maden ind og få den leveret videre til de rette, så kræver det en stor kreds af frivillige, der godt gider bruge en aften en gang om ugen på at gøre arbejdet. Det er baggrunden for at vi den 4. september inviterer til informationsmøde om initiativet, slutter han.

Det er kl. 19 på Kingosvej 24A man vil kunne høre mere om det spændende initiativ. Paraplyen vil være vært for kaffe og kage. Det kræver ikke tilmelding at deltage. 

– Kan de i Albertslund – kan vi også i Høje-Taastrup, så støt op omkring det gode initiativ, slutter Kim Truesen. 

Det er muligt inden arrangementet at kontakte Kim Truesen, hvis man har spørgsmål. Han kan træffes på tlf. 50 45 67 17 eller på mail ktn@kfumsoc.dk .