Det bliver renere i Fløng

Ren By gruppen kan stadig imponeres af hvor meget skrald de kan samle på kort tid. På 5 kvarter samlede 11 mennesker 16 sække, og hvis hver sæk sættes til 10 kg var der tale om 160 kg. Denne gang gjaldt Ren By indsamling langs Roskildevej, Hveen Boulevard, Øtoftegaardsvej og Gregersensvej. Det indsamlede affald bliver efterfølgende afhentet af kommunens driftby.

– Vi kan konstatere, at der hvor bilerne parkerer eller holder for rødt lys, der hober affaldet sig op. Det er vel ud fra princippet om at det er bedre der er rent i bilen end rent i naturen, siger indsamlingskoordinator Knud Anker Iversen.

– Vi havde denne gang vores indsamlingsvenner fra Fløng med os, og herfra er meldingen at de med deres konstante og konsekvente indsamling kan konstatere at affaldsmængden bliver mindre. Der er altså nogen der finder ud af at der er bedre steder til affaldet end i naturen, slutter han.

Det frivillige Ren By initiativ fortsætter ufortrødent. Næste gang vil være torsdag den 26. september kl. 15 i Fløng og kl. 17 i Taastrup. Ønsker man at deltage skriver man til kai@mec-ht.dk. Her vil man også kunne komme med bud på, hvor der trænger til en indsats i Taastrup eller Hedehusene.

De fleste af indsamlerne med 10 årige Dana i spidsen.
Arne Kristiansen med de sække der blev samlet på Øtoftegårdsvej.