Koncert på Axeltorv september 2019

Sæsonens sidste fredagskoncert afsluttes med Ronkedoors på Axeltorv den 6/9

Ronkedoors er startet af Leif og Rene i 2013. De samlede bandets medlemmer, og det stod hurtigt klart, at de skulle blive til et rigtigt orkester. Efter at have øvet få gange spillede de deres første minikoncert, og tilbagemeldingerne fra denne, gav dem alle blod på tanden til at tage ud og spille flere koncerter. Bandet består af Rene Jørgensen (sang), Leif Hansen (rytmeguitar) og Christian Dahl Pedersen (lead guitar).

De spiller et bredt udsnit af popmusik og går på scenen mellem 15.00 og 17.00, fredag den 6. september på Axeltorv.

Filosofien bag Ronkedoors:

Filosofien bag Ronkedoors er meget simpel. Det skal være sjovt at spille musik, og det afspejler sig i deres musik. De spiller musik, som de godt selv kan lide, og det kan mærkes på scenen. Publikum spiller en afgørende rolle, når Ronkedoors går på scenen, og de sætter en ære i at spille efter forholdene, hvilket betyder at de ikke spiller for højt. Læs mere om disse fantastiske drenge på http://www.ronkedoors.dk

Medens bandet underholder på scenen på Axeltorv, er der mulighed for at gøre en god handel ved lokale boder med alt fra franske vine, gode oste, frisk fisk, Thaimad, frø, friske grøntsager og flotte blomster. Kig endelig forbi og gør en god handel op til weekenden.

Det er Taastrup Bymidte, der i samarbejde med Miljø- og EnergiCentret i Høje-Taastrup inviterer til musisk fredag på Axeltorv.

Vi glæder os til at se rigtig mange på torvet.