Besøg af 3.g’ere fra Rødovre Gymnasium

Torsdag den 26. september fik Miljø- og Energicentret besøg af 2 elever i 3.g. til en snak om biodiversitet. Eleverne skulle skrive en artikel om biodiversiten og hvordan vi kan værne om- og styrke denne. Mange ideer blev vendt og Tina Faber kom med sine bud på, hvordan man styrker biodiversiteten i sit nærområde. Tina Faber ønsker at skabe mere natur i naturen og det gode eksempel fra Albertslund, med et Biotopia og en lund for Verdensmål blev nævnt. Er det muligt at skabe et lignende område i Hakkemosen, og kan man selv gøre noget for at fremme biodiversiten hjemme i haven? Hvad er et insekthotel, og hvordan sikrer vi bestanden af vilde bier, var bare nogle af de spørgsmål, som blev drøftet på dagens møde.

Billeder fra mødet, kan ses herunder: Fotograf, Kim Finsen, frivillig på MEC

Tina Faber, Martine og Sascha i dialog
energidrik, cola og kage – hører sig til når man arbejder koncentreret:-)