Vellykket årets sidste Ren By aktion

Så har de Ren By aktive været på deres sidste aktion i år. Den startede med udgangspunkt fra Medborgerhuset i Taastrup, hvor ti mennesker tog fat. Aktionen varede, p.g.a. den mørke tid, kun en time, men alligevel var der fuldt hus i form af 10 sække plus et uautoriseret affaldsdepot ved Depotvej som var så stort at de vil spørge om kommunen vil tage over. Ren By initiativet har et meget fint samarbejde med kommunens driftby som afhenter hvad de frivillige har indsamlet.

Den officielle Ren By-sæson er slut, men der er dog en uofficiel aktion lørdag den 30. november kl. 12 hvor alle der har været aktive i årets løb er inviteret med – med start ved Miljø- og Energicentret. Aktionen slutter med julefrokost.

Suzanne viser noget af det affald vi måtte give op overfor. Der var simpelthen for meget at slæbe.