God start på madspildsinitiativ

Fra nu af er der udlevering af gratis overskudsmad hver mandag og onsdag kl. 18.30 fra Værestedet Paraplyen på Kingosvej 24A.

Stop Madspild-initiativet i Taastrup kom ualmindeligt godt fra start. Initiativet, der har afsæt i en kreds af frivillige omkring Værestedet Paraplyen, havde premiere mandag den 4. november.

– Vi var meget spændte på hvor mange der ville dukke op, fortælle Bibi Myrhøj, der er koordinator på projektet. Der kom 28 mennesker og det var flere end vi havde forventet. Der var en rigtig god stemning og selv om ikke alle fik lige meget med hjem, fik alle noget, og der var ingen sure miner.

– Flere meldte sig som frivillige, så nu har vi en god start et godt korps af frivillige, der vil kunne bære det igennem. Vi kan dog stadig bruge flere frivillige, understreger hun.

Der vil fremover være udlevering af overskudsmad hver mandag og onsdag kl. 18.30.

Bibi Myrhøj benytter også lejligheden til at sige tak til de virksomheder, der har hjulpet og konstruktivt er gået ind på en aftale om at reservere overskudsmad til initiativet. Også her vil nye virksomheder og butikker der ellers må kasserer overskudsmad være velkomne.

Værestedet Paraplyen ligger på Kingosvej 24A i Taastrup. Man skal komme kl. 18.30 og så får man et nummer – og mens man venter er der frisk kaffe og te på kanden.

Der ligger lige en opgave med at pakke maden først.