Bæredygtig julegave-idè

Miljø- og EnergiCentret er nu forhandler af “Bogen om Permakultur”, og du kan købe bogen i butikken for 188,- kroner stk. Det er den perfekte jule- eller mandelgave i år.

“Bogen fungerer som en total introduktion til permakultur, hvor alle centrale begreber afklares på en fint formidlet og let forståelig måde. En god håndbog til den der selv vil i gang med permakultur … denne bog vil ganske sikkert være et godt redskab for den nysgerrige læser, fra græsrødder til politikkere, og for samfundet”

FRA BOGENS BAGSIDE:
Bogen om Permakultur giver en klar, let forståelig og opdateret introduktion til begrebet, visionen og den praktiske anvendelse af permakultur:”Permakultur er en helhedstankegang, der giver de teknikker og redskaber, der skal til for at genopbygge naturressourcerne og bremse de klimaforandringer, som allerede er godt på vej til at nedbryde vores naturgrundlag og kaste verden ud i en uoverskuelig og katastrofal situation.
Permakultur giver det nødvendige modspil. Med permakultur, kan vi i løbet af en forholdsvis kort årrække, opnå en CO2 neutral livsstil og endda nå frem til en livsstil, der direkte modvirker klimaforandringerne ved at lagre kulstof.”
Bogen begrunder nødvendigheden af permakultur og kommer hele vejen rundt med konkrete løsninger til:– skovhaver og højbedsdyrkning
– skovlandbrug og dyrehold,
– holistisk afgræsning og permakulturel korndyrkning
– kulstoflagrende lavenergi huse af lokale materialer
– lokale energiløsninger
– akvakultur og spildevandsrensning
– land-bynetværkog meget mere så vi kan handle i praksis. Alt sammen understøttet af fotos fra mere end 60 permakultur projekter i Skandinavien.Bogens forfattere er centralt placeret i den skandinaviske permakultur bevægelse og har 20 års erfaring med anvendelse og udvikling af permakultur i praksis. De har fra starten redigeret det nordiske Tidsskrift om Permakultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *