Fra vegetaraftner til Moems Veganer

Så er det lagt fast. En gang om måneden er der lokal mulighed for at spise vegansk. Det er sket på baggrund af at vegetaraftnerne i Cafe Paraplyen måtte lukke. Der var for få frivillige madlavere. På den baggrund tog initiativtagerne kontakt til ”Spise og velværehuset” Moems ved Hedehusene station.

Denne transformation tog sin første start den 11. december hvor 25 mennesker mødte frem og tog godt for sig af retterne. Der var tale om en ren vegansk ret bestående af krydrede blomkålsbøffer med ovnkartofler og advokado mayo. Dertil grønkålssalat med æbler og granatkerner og olie/eddike-dressing. Det var indehaveren Lisbeth Holm Benattias første forsøg som vegansk kok, hvilket blev rost fra flere sider.

Det gik så godt så der er enighed om at der en gang om måneden er veganeraften – første gang tirsdag den 28. januar kl. 18. Det koster 99 kr at være med og det skal man forlods betale til 29202641 (Benattia).

Ronny – medhjælpende husbond – fortæller om menuen.
I baggrunden anes Lisbeth, der viste sig som en god veganerkok.