Store Cykeldag på Vestegnen 2020

Også i år blev arrangementet Store Cykeldag på Vestegnen en succes. Med solen skinnende fra en skyfri himmel cyklede 20 borgere afsted fra MEC klokken 10.00. I år fik vi både besøg af DR1, som startede dagen med at interviewe Christina Saadbye fra Cyklistforbundet Vestegnen og så var det Maj-Britt Hartvig, byrådsmedlem og medlem af Fritid- og Kulturudvalget som åbnede dette års cykeltur.

Humøret var højt da alle cyklede afsted med juice og vand, sponsoreret af HTK og efter turen stod Tina Faber, daglig leder i MEC klar med kaffe/te og lidt sødt til ganen. Alle havde haft en dejlig tur til blandt andet Kroppedal Museum og den nye Vikingebro. Alle fulgtes ad og undervejs rundede de også Grennessminde.

Vi gentager succesen igen næste år, og herunder finder i linket til DR1 morgennyheder, hvor vi er med 9.53 ca.

God fornøjelse.

Link til DR Nyheder