16 sække skidt

16 sække skrald blev der samlet da Ren By startede igen som samlet aktion efter coronatiden, hvor flere samlede skrald enkeltvis.

10 mennesker var mødt ved Circle K tanken ved Kuldyssen i Taastrup og samlede 13 sække og 2 gik til den i Fløng og samlede 3 sække. Circle K var meget imødekommende og gav gratis is og tog imod al skraldet.

– Corona-tiden har ikke dæmpet trangen til at smide skidtet over skulderen, konstaterer Knud Anker Iversen der – for Miljø- og EnergiCentret – koordinerer indsatsen for Ren By initiativet. Vi fortsætter bare og håber at der bare er enkelte, der – med vores frivillige indsats – tænker sig ekstra om og finder skraldespanden, når skidtet skal videre.

Næste aktion vil være torsdag den 23. juli. Man kan tilmelde sig og få besked på mødested ved at skrive til kai@mec-ht.dk.

Her har vi hovedparten af indsamlerne fra Taastrup med hovedparten af deres skrald.