Gratis kursus i den vilde natur

Torsdag den 13. august kl. 18-20 er der mulighed for at blive klogere på floraen i den vilde natur. Det er lokalafdelingen af DN der inviterer. Arrangementet foregår i Røjlegrøften i Taastrup og det vil være biolog Jan Pedersen, der underviser.

Om arrangementet siger lokalformanden Knud Anker Iversen:

Alle med interesse for naturen skal være velkomne. Kurset har til formål at sikre at flere bliver fortrolige med naturen, og bliver bedre til at finde glæde i den. Man kan kun deltage hvis man tilmelder sig til hoeje-taastrup@dn.dk  eller på tlf. 50 12 68 68. Ved tilmelding vil man blive spurgt om man har mod på at følge en bestemt del af naturen i Høje-Taastrup og om man godt vil indgå i et naturobservant-korps der mødes fire gange om året.

Røjlegrøften Naturpark - lege- og aktivitetspark i Høje-Taastrup Kommune
Foto: HTK