Så er der svampetur

Lørdag den 24. oktober kl. 13 vil der være mulighed for at bliveklogere på svampe. Det sker når de to afdelinger af Danmarks Naturfredningsforening i Høje-Taastrup og Albertslund inviterer til tur i Vesteskolen. Turen gennemføres under ledelse af svampeekspert Poul Evald Hansen og starter fra Kroppedalsmuseet på Kroppdalsvej 3.

Om turen siger turlederen :  

”Vestskoven rummer efterhånden mange svampe, også gode spisesvampe. Vi går især efter sensæsonens spisesvampe, arter som Foranderlig Skælhat, Violet Hekseringshat, Gran-Svovlhat m.v. -Vi går 3-4 km. i et roligt tempo og snakker om, hvad vi finder undervejs. Der tilbydes afsluttende svampekontrol. ”

På grund af Coronasituationen er det nødvendigt med tilmelding, da der er en grænse for, hvor mange vi må være. Tilmelding sker til poulevaldhansen@hotmail.com eller sms til 53614362 senest 20-10-2020.