Aage Andersen – mindeord

Aage sov stille ind den 3. februar. Han nåede lige at fejre sin 87 års fødselsdag. Aage arbejdede langt det meste af sit liv som isolatør. Rundt omkring i Storkøbenhavn er ganske mange rør der – med Aages hjælp – er blevet pakket ind.

Vi lærte Aage at kende i 2001 hvor han var gået på efterløn. Her var han med til at etablere reparationsværkstedet, og han var i næsten 17 år en solid og fast mand på værkstedet, hvor han kom flere gange i løbet af en uge. Det var elektriske apparater – ikke elektronik – han kastede sig over. Han har gennem alle årene haft rigtig mange kaffemaskiner, lamper, støvsugere, vægure, brødristere mv. gennem hænderne. Hænderne var skruet godt på, og i de fleste tilfælde lykkedes operationen.

Udover reparationerne har han fungeret som husets vicevært og gået og lavet praktiske ting med at sørge for ophæng af hylder, fået døre til at lukke ordentligt, boret huller hvor malerier skulle hænges op osv.

Aage var et temperamentsfuldt menneske som kunne skælde ud og brokke sig over alt muligt, men samtidig var han et rigtig rart, hjælpsomt og humoristisk menneske som der stod stor respekt omkring.

De sidste år svigtede helbredet, men Aage kom stadig forbi. Miljø- og EnergiCentret var blevet et fast anker i hans tilværelse. I hvertfald så længe bentøjet virkede. De sidste år var han på plejehjemmet Birkhøj.

Han efterlader sig 4 børn og 10 børnebørn.

Æret være Aages minde.

 

 

Skriv en kommentar