Danske Bank samlede skrald i stor stil

Mandag eftermiddag den 12. september skinnede solen, og på Dalbergstrøget i Høje Taastrup snørede medarbejdere fra Danske Bank gummiskoene og gik ud og samlede skrald. Ca. 50 kontoransatte skiftede computermusen ud med de smarte snapperne, der med et snuptag kan fjerne affald fra gaden.  

Det blev til i alt 81 kg. indsamlet affald, da Danske Bank ansatte fordelte sig på gader og stræder omkring Dalbergstrøget i Høje Taastrup for at samle skrald. Denne uge er den globale cleanup uge, og i mange lande bruger borgere noget af deres fritid på at holde naturen pæn. Dette var også tilfældet hos Danske Bank på Dalbergstrøget.

Anne Søsted, som er ansat hos Danske Bank i Høje Taastrup, havde glædet sig til denne eftermiddag, hvor hun sammen med sine kollegaer og sine to børn kunne gøre naturen en lille tjeneste. ”Man kan nemt overse, hvor meget skrald, der faktisk ligger rundt omkring, men når man så går i gang med at samle op, så bliver man overrasket. Vi har især fundet utrolig mange cigaretskod, og det er jo virkelig godt at få dem af vejen, da de er giftige for vores natur”, udtaler hun.

Arrangementet  blev gennemført i samarbejde med den lokale ”Ren By-gruppe”, der iøvrigt selv havde aktion senere på dagen og hvor der var i alt ni mennesker ud og samle skrald ved Taastrup medborgerhus og i Fløng.

 

2 kommentarer til “Danske Bank samlede skrald i stor stil”

Der er lukket for kommentarer.