Den mest cykelvenlige dagligvarebutik i Høje-Taastrup fundet

I Cyklistforbundet Vestegnen har de hen over vinteren været rundt og tjekke samtlige Høje-Taastrups 16 dagligvarebutikker for cykelvenlighed. Vinderen blev Meny i Taastrup.

Om det fortæller formanden Christina Gylling Saadbye:

”Meny skilte sig ud først og fremmest ved at her er der god tilgængelighed for cyklende kunder så de ikke skal krydse dem i bil – og så har de overdækket parkering for cyklister. Så har vi tjekket at de har gode parkeringsforhold  tæt på indgangen – også hvor der er mulighed for cyklende kunder på ladcykel. Endelig har vi ikke i de observationer vi har gjort oplevet at der manglede cykel p-pladser”.

På 2. pladsen kom REMA 1000 i Fløng, mens 3.pladsen gik til COOP365 ved Axeltorv.

Formanden lægger ikke skjul på at de i Cyklistforbundet vil holde øje med om der er butikker der gør noget ekstra for deres cyklende kunder – f.eks. mulighed for opladning af elcykel, cykelpumpe, medarbejdere der selv cykler på arbejde, flytning af cykelparkeringen så den kommer tættere på indgangen.

Det er ikke sidste gang vi vil påskønne de cykelvenlige butikker, slutter hun. 

Købmand Henrik Andersen modtog diplomet af Cyklistformand Christina Gylling Saadbye for at have den mest cykelvenlige dagligvarebutik. Han cykler i øvrigt selv til arbejde en god del af året.

Cyklen kan stå i tørvejr når man handler i Meny.