Fotosyntese 2.0

Den bornholmske økologiske ingeniør, opfinder og iværksætter Ove Loland har udviklet en Alge-generator, også kaldet Fotosyntese 2.0.

Den indeholder en blanding  af encellede grønalger og mixotrofe flagellater.De producerer på basis af CO2 mellem 150 og 350% ilt døgnet rundt OGSÅ I MØRKE.

Der optages en masse CO2 døgnet rundt. Det præcise omfang er endnu ikke forskningsmæssigt belyst.

I en forsøgsperiode på 2 år og 2 måneder, hvor alger/flagellater har stået i total mørke og uden tilgang af atmosfærisk CO2, produceres der stadig  ilt.

Det er aldrig tidligere blevet påvist at grønne planter, i mørke og uden tilgang at CO2, stadig kan producere ilt.

Ikke mindst er det tankevækkende i tider hvor regeringen bruger adskillige millarder på usikker og uafprøvet forsøg på at lagre CO2 i undergrunden.

Positive Nyheder vil meget interesseret følge med i reaktionen fra de, der skal tage beslutninger, når det drejer sig om fangst af CO2.

Prototype af alge-generatoren

Vand af den type, som ses i Alge-generatoren, blev placeret i dette glas og blev sat i mørke og under låg i to år.Derefter har glasset stået i lys og med låget lukket i 2 måneder og  14 dage. Der produceres (04.10-2023) 124:7% ilt i vandet, selv om låget er lukket.

De, der kan give en forklaring (ønsker en forklaring) på dette inviteres til at være med i: THE MIXOTROPIC CIRCLE – der vil være en CO2 tænketank, for dem, der ønsker at optage mere CO2 end de udleder.

En kommentar til “Fotosyntese 2.0”

  1. Det lyder for godt og for simpelt til at beslutningstagere med flertal vil eller kan interessere sig for det, men man skal jo aldrig sige ALDRIG.

Der er lukket for kommentarer.